Nå kommer vi med elektrisk moped og elektrisk lett-MC! Og du får støtte fra Enova!

Vi er veldig stolte av å presentere Silence eletriske moped og elektriske lett-MC i Norge. De er designet og produsert i Barcelona, Spania.

Norge har lenge vært et foregangsland på elektriske biler, så det er derfor ekstra spennende å lansere et så godt transportmiddel som Silence leverer.

Det er null utslipp, null støy og null vibrasjon på disse tohjulingene. De kommer med avtagbart batteri som gjør lading mye enklere for brukeren. Du lader når du vil og hvor du vil. Batteriet tas ut ved å trykke på en knapp og er som en trillekoffert du triller med deg. Rekkevidden på syklene er godt over 100 km. Uansett hvilken du velger.

Silence fokuserer på trygghet og med et lavt tyngdepunkt oppleves syklene som enkle å kjøre og mer stødig.

Enova ønsker at vi skal velge miljøvennlige alternativer og gir økonomisk støtte til kjøpere av el moped (kr. 3 500,-) og el lett-MC (kr. 15 000,-).

Mopeden og lett-MC har all mulig teknologi som gjør kjøreopplevelsen god og ikke minst praktisk. Enkelte av modellene er utstyrt med en app der du styrker alt fra appen. De fleste syklene har USB uttak og det er selvsagt batteriløs og anti-tyv system. Alt sammen i et stilrikt og lekkert design.

Ta kontakt med oss eller en av våre forhandlere for mer informasjon.

Se også www.silence.eco for utfyllende informasjon.