Møt vår forhandler: Ydse Auto

Ydse Auto fasade med ansatte

Ydse Auto - totalforhandler av ligier mopedbiler

Hvem er Ydse Auto?

Ydse Auto AS ble etablert av Håvard Ydse på bursdagen sin 01.09.2018. Håvard hadde til da fagbrev i salg fra bilforretning, jobbet på delelager, bruktbilselger, bruktbilsjef og avdelingsleder for en bruktbilforhandler. Han ønsket å prøve lykken selv og startet med salg av brukte biler til å begynne med.

Etter 6 måneder ansatte han en klargjører og etter 1,5 år ansatte han en ekstra selger. Når firmaet var blitt 3 år flyttet Ydse Auto inn i flotte helt nye lokaler rett ved hovedveien i Sørlandsparken. Det ble åpnet bilverksted i Sjekkpunktkjeden i tillegg til bruktbilforretningen, og ansatt mekanikere og kundemottakere. Salget lå nå over 350 biler i året og firmaet var blitt en betydelig aktør.

Bilverkstedet ble dimmensjonert for fremtiden med god plass og mange løftebukker. År 4 ble Gjert Romnes invitert inn på eiersiden. Gjert eier og driver Sjekkpunktkjeden og Romnes som leverer deler til bilverksteder. Etter 5,5 år etablerte de seg som merkeforhandler for Ligier Mopedbil rundt påske 2024.

Les mer om Ydse Auto på deres nettside: https://ydseauto.no/

Med store flotte lokaler rett ved hovedveien i Sørlandsparken og fantastiske ansatte tilbyr Ydse Auto alt som trengs til sine kunder.
Som totalforhandler av Ligier mopedbiler besitter de stor kunnskap og erfaring.

Ydse Auto om mopedbil

Ydse Auto har alltid solgt fornuftige brukte biler og har mange førstegangskjøpere i aldersgruppen 18-20 år. Vi har jobbet mye med denne kjøpegruppen og foreldre som ofte er med på å avgjøre slike handler. Vi ser synergi effekt i at vi kan tilby innbytte av mopedbil til bil når de yngre kjøperne kjøper sin første bil. I tillegg tilbyr vi service og vedlikehold i vårt verksted som gir oss muligheten til å knytte et sterkt bånd til de yngre kjøperne.

Det er viktig for oss å levere god service og vi har hele tiden satset på å ha samme kvalitet som en merkeforhandler. Når vi nå har blitt merkeforhandler for det største mopedbilmerket i Norge, Ligier, ser vi på det som en tillitserklæring og at vi har gjort noe riktig.

Håvard om JS-modellene

Ligier JS familien med JS50 og JS60 i spissen kommer med markedets kraftigste og mest stillegående motor. Derfor oppleves JS50 og JS60 som sterke i akselerasjonen ut av kryss samtidig som de holder godt på farten i motbakker selv med 2 voksne i bilen.
Den kraftige motoren sammen med at de er mer støysvake enn konkurrentene er en av årsakene til at annenhåndsverdien er høy og at Ligier er det mest solgte mopedbilmerket i Norge.

Håvard i mopedbil fra Ligier
Fasade med Håvard i front
Mopedbiler fra Ligier i salgshall
Verkstedet hos Ydse Auto


    Kjøp av mopedbilInformasjon om mopedbil

    Se alle forhandlere av Ligier mopedbiler her:
    https://mopedbilnorge.no/forside/mopedbil-forhandlere-i-norge/