Møt vår forhandler: Bergersen Bil

Bergersen Bil fasade

Bergersen Bil - totalforhandler av ligier mopedbiler

HVEM ER BERGERSEN BIL?

Bergersen Bil er en veletablert familiebedrift med over 40 års erfaring innen bilbransjen. De tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert mekanisk verksted, skade-/lakkbehandling, smart reparasjon, kjøp og salg av biler, glass (Riis avdelinger) og dekkhotell (Superdekk avdelinger).

Bergersen Bil har opplevd jevn vekst siden oppstarten og har nå 26 ansatte. Målet er å tilby kvalitet og en god kundeopplevelse til fornuftige priser. Bergersen Bil med et smil. Synonymt med kvalitet og en varm velkomst, hver gang.

Med verksteder lokalisert både på Lørenskog og i Rælingen, utfører de service og vedlikehold på alle bilmerker. Bergersen Bil streber etter å skape tilfredse kunder og er dedikert til å være tilgjengelig for deg selv etter at du har kjøpt en bil.

Les mer om Bergersen Bil på deres nettside: https://sjekkpunkt.no/bilverksted/bergersenbil

Når du kjøper bil av oss, gir vi deg all den tryggheten du trenger.
Med solid kompetanse, gode garantiordninger og et bredt utvalg av
finansiering-, leasing- og forsikringsløsninger, er du i trygge hender hos Bergersen Bil.

BERGERSEN BIL om Mopedbil

Selv om vi er relativt nye i mopedbilmarkedet, ser vi store muligheter og ønsker å bli den ledende forhandleren i Norge. Markedet for mopedbiler opplever en betydelig endring i kollektiv bevissthet, og vi ønsker å lede an ved å bane vei for at norske familier kan oppdage hvor mye tid og energi de kan spare med en mopedbil. En investering på mellom kr. 2.222 og 3.333 per måned kan betydelig forenkle hverdagen og forbedre familiedynamikken, hvis det presenteres riktig.

Mopedbil Norge framstår som en seriøs aktør med tilgang på gode produkter og rask vekst. De er hyggelige mennesker, og vi ser frem til et langvarig, innovativt, bærekraftig og spennende samarbeid.

Selgerens beste råd

Vi spurte Thomas som er selger hos Bergersen Bil om hva hans beste råd er:

“Er du interessert i en enklere hverdag og bedre familiedynamikk? Vurder en mopedbil for omtrent 2.500,- pr. måned. Denne investeringen kan bidra til å gjøre barna mer selvstendige og frigjøre verdifull tid og energi for hele familien. Mopedbiler er smarte, trygge, miljøvennlige og utvikler barnas selvstendighet.”

Ligier mopedbiler

Hos Bergersen Bil ønsker vi å gjøre valget av mopedbil så enkelt som mulig. Vi setter kundene våre først og vi streber etter å gjøre hverdagen deres så sømløs som mulig. Enten det gjelder førerkort, valg av mopedbil, eller bare generell informasjon, er Bergersen Bil her for deg – alltid med et smil.

Mopedbiler fra Ligier
Fasade Bergersen Bil
Fasade hos Bergersen Bil


    Kjøp av mopedbilInformasjon om mopedbil

    Se alle forhandlere av Ligier mopedbiler her:
    https://mopedbilnorge.no/forside/mopedbil-forhandlere-i-norge/