Ønsker du finansiering av din mopedbil?

Å finansiere en mopedbil behøver ikke å være dyrt! Vi har derfor inngått et samarbeid med blant annet Santander og DnB for å gi deg de beste betingelsene for et rimelig lån. 

Vi ønsker å gi alle muligheten til å oppleve fordelene og kjøregleden våre mopedbiler kan gi,
vi har derfor gjort dette lett for alle våre kunder!

Ta en uforpliktende prat med oss! Vi hjelper deg å sette opp det mest fornuftig lånet for deg
og dine behov.

Her er et enkelt regnestykke for hvordan det kan se ut:

Kr. 65 000,- i innskudd
Kr. 1 457,- pr. Mnd.
Totalkostnad Kr. 168.579,

Priseksempel mopedbillån: 5,80 % nom./8,03 % eff., egenkapital 35 %, lånebeløp 120.000,- o/10 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 174.591,-

Vi tilbyr både lån og leasing gjennom våre samarbeidspartnere, Santander og DnB.

Lån:
Lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger:

  • Lån med 100 prosent finansiering
  • Lån med restgjeld

Vi tilbyr lån til nye og brukte mopedbiler, uansett type. Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg prosess. Med mopedbillån gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Renten du får på et vanlig mopedbillån avhenger av hvor mye egenkapital du har selv, og av en kredittvurdering.

Leasing:
Ønsker du derimot ikke å binde opp egenkapital i mopedbilen er leasing produktet for deg. Du betaler en månedsleie, og kan i stedet bruke penger på det du trenger. Tegner du leasingavtale beholder du mopedbilen i tre-fire år. Fordeler ved leasing er forutsigbare månedskostnader i en avtalt periode og et enkelt bilhold, samt at du alltid har en ny og sikker mopedbil. Fordi leasing er et leieforhold, har du ikke gjeld på mopedbilen, og derfor påvirkes ikke din låneevne, slik et mopedbillån gjør. For mange kan leasing være et mer oversiktlig alternativ enn å eie mopedbilen selv, fordi kostnadene samles og restverdien på mopedbilen etter leasingperioden er satt på forhånd.

  • Vi tar den økonomiske risikoen – ingen bekymringer.
  • Privatleasing er forutsigbart og enkelt!
  • Nye biler er sikrere, mer miljøvennlig og mer komfortabel.


Om Santander og DNB:

Våre samarbeidspartner på finansering, Santander Consumer Bank og DNB, er Norges største tilbydere av mopedbil- og fritidsfinansiering. De tilbyr produkter tilpasset dine behov, og et forutsigbart kundeforhold. På grunn av dette vil du få et fornuftig lån slik at du kan senke skuldrene, og nyte din nye mopedbil.

Råd om lån hos oss eller hos våre forhandlere:
Spør oss eller din forhandler om råd. Et lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon. Vi og våre samarbeidende forhandlere kjenner Santanders produkter godt og kan gi deg de beste rådene rundt finansiering.

Vi tilbyr lån til nye og brukte mopedbiler, uansett type. Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg prosess. Med mopedbillån gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Renten du får på et vanlig mopedbillån avhenger av hvor mye egenkapital du har selv, og av en kredittvurdering.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg! 

Dine fordeler som kunde i Santander
I tillegg til å være trygg og ivaretatt, skal du nyte godt av flere gode fordeler:

  • Betalingsfrie måneder: Kanskje du får en uforutsett kostnad? Eller kanskje du bare ønsker å bruke lønnen din annerledes enkelte ganger. Når du har hatt lånet i seks måneder, kan du få inntil tre betalingsfrie måneder i året. Det kan være praktisk av og til.
  • Forsikring på lånet ditt: Santander SAFE Låneforsikring gjør at du kan beholde mopedbilen dersom du skulle bli rammet av sykdom, permittering eller arbeidsledighet. Forsikringspremien beregnes månedlig og utgjør 8,8 prosent av det månedlige terminbeløpet tilknyttet kredittavtalen. Alle vilkår og detaljer kan du lese mer om på santander.no​
  • Drivstoffrabatt: Santander samarbeider med Circle K som gir deg sin beste personavtale – nemlig 36 øre rabatt per liter drivstoff.

Vi kontakter deg

Fyll inn skjema under