Bruk lånekalkulatoren så du ser hva det koster med mopedbil i måneden
dersom du lånefinansierer den.

Våre samarbeidspartnere på finansiering og forsikring

La oss hjelpe deg med finansiering

Vi tilbyr også lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger. I tillegg kan vi tilby:

  • Lån med 100 prosent finansiering
  • Lån med restgjeld
  • Tilpasset løsning for den som kjører mye

Om Santander og DNB

Våre samarbeidspartner på finansering er Santander Consumer Bank og DNB som er Norges største tilbydere av mopedbil- og fritidsfinansiering. De tilbyr produkter tilpasset dine behov, og et forutsigbart kundeforhold.

Mopedbillån

Spør din forhandler om råd. Et lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon. Våre samarbeidende forhandlere kjenner Santanders produkter godt og kan gi deg de beste rådene rundt finansiering.

Vi kan hjelpe deg med mopedbillån:

  •         Løpetid opptil 10 år
  •         Både nye og eldre mopedbiler

Vi tilbyr lån til nye og brukte mopedbiler, uansett type. Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg prosess. Med mopedbillån fra Santander gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Renten du får på et vanlig mopedbillån avhenger av hvor mye egenkapital du har selv, og av en kredittvurdering. Vi tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.

SAFE Låneforsikring

Med forsikring på lånet ditt får du større økonomisk trygghet. Santander tilbyr SAFE Låneforsikring som dekker hele terminbeløpet på lånet ditt, dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller sykemeldt. Det gir deg en bekymring mindre i en slik situasjon – og det gir trygghet å vite at du kan beholde kjøretøyet dersom du skulle komme i økonomiske vanskeligheter. Vi anbefaler forsikring på alle lån.

Dine fordeler som kunde

Det viktigste for oss i er at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt. I tillegg skal du nyte godt av flere gode fordeler:

  • Drivstoffrabatt: Santander samarbeider med Circle K som gir deg sin beste personavtale – nemlig 36 øre rabatt per liter drivstoff.
  • Betalingsfrie måneder: Kanskje du får en uforutsett kostnad? Eller kanskje du bare ønsker å bruke lønnen din annerledes enkelte ganger. Når du har hatt lånet i seks måneder, kan du få inntil tre betalingsfrie måneder i året. Det kan være praktisk av og til.
  • Forsikring på lånet ditt:  Santander SAFE Låneforsikring gjør at du kan beholde mopedbilen dersom du skulle bli rammet av sykdom, permittering eller arbeidsledighet. Forsikringspremien beregnes månedlig og utgjør 8,8 prosent av det månedlige terminbeløpet tilknyttet kredittavtalen.  Alle vilkår og detaljer kan du lese mer om på santander.no

Vi tilbyr finansiering gjennom Santander Consumer Bank og DNB.align