Frem til nyttår så har vi en fantastisk rentekampanje med Santander! Det gjør finansieringen av mopedbil enda rimeligere. Se alle våre modeller og vi kan gi deg tilbud på finansiering. 

Eksempel:
Ved kjøp av Ligier JS50 Sport Young:

Denne kan bli din for kr. 1.519,- pr mnd!

Priseksempel billån fra Santander:
2,95% nom, 5,22 eff. 35% egenkapital, lånebeløp: kr 108.725,- o/7 år, kostnad kr 22.159,- totalt: kr. 127.610,-


SE BILEN HER

Våre samarbeidspartnere på finansiering og forsikring

La oss hjelpe deg med finansiering

Vi tilbyr både lån og leasing. Vi tilbyr også lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger. I tillegg kan vi tilby:

 • Lån med 100 prosent finansiering
 • Lån med restgjeld
 • Tilpasset løsning for den som kjører mye

Ønsker du derimot ikke å binde opp egenkapital i bilen er Leasing produktet for deg. Du betaler en månedsleie, og kan i stedet bruke penger på det du trenger.

Andre fordeler er:

 • Vi tar den økonomiske risikoen – ingen bekymringer.
 • Privatleasing er forutsigbart og enkelt!
 • Nye biler er sikrere, mer miljøvennlig og mer komfortabel.

Om Santander og DNB

Våre samarbeidspartner på finansering er Santander Consumer Bank og DNB som er Norges største tilbydere av mopedbil- og fritidsfinansiering. De tilbyr produkter tilpasset dine behov, og et forutsigbart kundeforhold.

Mopedbillån

Spør din forhandler om råd. Et lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon. Våre samarbeidende forhandlere kjenner Santanders produkter godt og kan gi deg de beste rådene rundt finansiering.

Vi kan hjelpe deg med mopedbillån:

 •         Løpetid opptil 10 år
 •         Både nye og eldre mopedbiler

Vi tilbyr lån til nye og brukte mopedbiler, uansett type. Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg prosess. Med mopedbillån fra Santander gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Renten du får på et vanlig mopedbillån avhenger av hvor mye egenkapital du har selv, og av en kredittvurdering. Vi tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.

Leasing

Ønsker du forutsigbarhet, er leasing et godt alternativ. Tegner du leasingavtale beholder du mopedbilen i tre-fire år. Fordeler ved leasing er forutsigbare månedskostnader i en avtalt periode og et enkelt bilhold, samt at du alltid har en ny og sikker mopedbil. Fordi leasing er et leieforhold, har du ikke gjeld på mopedbilen, og derfor påvirkes ikke din låneevne, slik et mopedbillån gjør. For mange kan leasing være et mer oversiktlig alternativ enn å eie mopedbilen selv, fordi kostnadene samles og restverdien på mopedbilen etter leasingperioden er satt på forhånd.

SAFE Låneforsikring

Med forsikring på lånet ditt får du større økonomisk trygghet. Santander tilbyr SAFE Låneforsikring som dekker hele terminbeløpet på lånet ditt, dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller sykemeldt. Det gir deg en bekymring mindre i en slik situasjon – og det gir trygghet å vite at du kan beholde kjøretøyet dersom du skulle komme i økonomiske vanskeligheter. Vi anbefaler forsikring på alle lån.

Dine fordeler som kunde

Det viktigste for oss i er at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt. I tillegg skal du nyte godt av flere gode fordeler:

 • Drivstoffrabatt: Santander samarbeider med Circle K som gir deg sin beste personavtale – nemlig 36 øre rabatt per liter drivstoff.
 • Betalingsfrie måneder: Kanskje du får en uforutsett kostnad? Eller kanskje du bare ønsker å bruke lønnen din annerledes enkelte ganger. Når du har hatt lånet i seks måneder, kan du få inntil tre betalingsfrie måneder i året. Det kan være praktisk av og til.
 • Forsikring på lånet ditt:  Santander SAFE Låneforsikring gjør at du kan beholde mopedbilen dersom du skulle bli rammet av sykdom, permittering eller arbeidsledighet. Forsikringspremien beregnes månedlig og utgjør 8,8 prosent av det månedlige terminbeløpet tilknyttet kredittavtalen.  Alle vilkår og detaljer kan du lese mer om på santander.no

Vi tilbyr finansiering gjennom Santander Consumer Bank og DNB.align