Bruk lånekalkulatoren så du ser hva det koster med mopedbil i måneden
dersom du lånefinansierer den.

Våre samarbeidspartnere på finansiering og forsikring

La oss hjelpe deg med finansiering

Vi tilbyr også lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger. I tillegg kan vi tilby:

  • Lån med 100 prosent finansiering
  • Lån med restgjeld
  • Tilpasset løsning for den som kjører mye

Om Santander og DNB

Våre samarbeidspartner på finansering er Santander Consumer Bank og DNB som er Norges største tilbydere av mopedbil- og fritidsfinansiering. De tilbyr produkter tilpasset dine behov, og et forutsigbart kundeforhold.

Mopedbillån

Spør din forhandler om råd. Et lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon. Våre samarbeidende forhandlere kjenner Santanders produkter godt og kan gi deg de beste rådene rundt finansiering.

Vi kan hjelpe deg med mopedbillån:

  •         Løpetid opptil 10 år
  •         Både nye og eldre mopedbiler

Vi tilbyr lån til nye og brukte mopedbiler, uansett type. Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg prosess. Med mopedbillån fra Santander gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Renten du får på et vanlig mopedbillån avhenger av hvor mye egenkapital du har selv, og av en kredittvurdering. Vi tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.

Dine fordeler som kunde

Det viktigste for oss i er at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt. I tillegg skal du nyte godt av flere gode fordeler:

  • Drivstoffrabatt: Santander samarbeider med Circle K som gir deg sin beste personavtale – nemlig 36 øre rabatt per liter drivstoff.
  • Betalingsfrie måneder: Kanskje du får en uforutsett kostnad? Eller kanskje du bare ønsker å bruke lønnen din annerledes enkelte ganger. Når du har hatt lånet i seks måneder, kan du få inntil tre betalingsfrie måneder i året. Det kan være praktisk av og til.

Vi tilbyr finansiering gjennom Santander Consumer Bank og DNB.align